Huis

A Cote is gelegen in de Giiverinkhovestraat 2 , 8691 Giverinkhove

Gijverinkhove is een landelijk dorpje in de Belgische provincie West-Vlaanderen

Onze luxueuze vakantiewoning is gelegen aan de rand van het dorp. Op 18 km van de kust en 1,5km van de Franse grens. De in 2015 volledig gerenoveerde woning biedt plaats aan 14 personen.

Het huis is een moderne zeer ruime open bebouwing, de inrichting is modern en uitgerust van alle comfort. Alles is met zorg en smaak gekozen, met aandacht voor details.

Na de inkom met toilet hebt u een grote open ruimte met aan de ene kant een grote zithoek met flat-screen en ontspanningsruimte. Aan de andere kant het kookgedeelte met kookeiland en bargedeelte. Speciaal voorziene drankfrigo’s, inductie-kookplaten, een 70cm brede oven, 2 vaatwasmachines, koffiezet, toaster, citruspers, microgolf,.. In het midden van de ruimte is er een eettafel die plaats biedt aan 14 personen. Er is ook een Sonos surround system die in elke ruimte afzonderlijk te regelen is, alsook draadloos internet.

Alle slaapkamers staan in verbinding met de leefruimte. Er zijn 5 slaapkamers die elk voorzien zijn van geïntegreerde badkamer met toilet. Kamer 1 heeft een dubbel bed van 180cm Kamer 2,3 en 4 hebben een dubbel bed van 160cm Kamer 5 heeft een dubbel bed van 180cm en annex nog een bunkroom met 2 stapelbedden van 140cm.

Via de vele ramen van de woonruimte kom je op het groot terras met tuin. Er is een tuintafel voorzien die plaats biedt aan 18 personen en er is een ruim aanbod aan lounge zetels en ligbedden. Voor de kleinsten is er in de tuin een trampoline en schommel.

Bij de woning horen ook het gebruik van de sauna, fitness en verwarmd zwembad (16m lang waarvan 10meter binnenbad en 6 meter buitenbad).