Huis

De bel-étages zijn gelegen te Westvleterendorp 7a+b, 8640 Westvleteren

Westvleteren is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Vleteren. De kern is een straatdorp langs de N321, nabij de Poperingse Vaart.

Onze twee bel-etages zijn gelegen op het marktplein van het dorp, tegenover de kerk van Westvleteren. Op 20 km van de kust en 15 km van de Franse grens. De huizen werden gebouwd in 2012. Het linkse biedt plaats voor 8 personen (3 slaapkamers waarvan 1 met extra stapelbed), het rechtse huis biedt plaats voor 6 personen. In beide huizen is een strijkplank met strijkijzer aanwezig, alsook een wasmachine en een droogmachine.

De inrichting is modern en comfortabel. Alles is met zorg en smaak uitgekozen, met aandacht voor details.

Aan de straatkant is er de hoofddeur die toegang geeft tot een inkomhall met twee aparte toegangen tot de bel-etages. De huizen zijn identiek qua indeling.

U komt binnen in de nachthal waar zich de de drie ruime slaapkamers bevinden, telkens met een dubbel bed en ensuite badkamer met dubbele lavabo en regendouche. Alle kamers en de gang hebben ingemaakte kasten. De achterste kamer ziet uit op het benedenterras en heeft een regendouche met bad en toilet.

Er is ook een apart toilet op de nachtgang.

Een trap leidt U naar de open bovenverdieping. Ook op dit verdiep is een toilet. Het kookeiland met zitgedeelte voor respectievelijk 8/6 personen is uitgerust met vaatwasser, oven/microgolf, inductie kookplaat,…

Er is een gezellige zitruimte met gashaard en flat screen.

De schuiframen geven uit op het terras met open zicht over het hinterland. Vanuit de keuken hebt u zicht op de kerk met pittoreske marktje.

Tussen de huizen is enkel doorgang via de terrassen en via de gemeenschappelijke inkom. In de huizen zelf is geen doorgang voorzien. In de zomer zijn er terrasmeubelen aanwezig.