Huis

De villa is gelegen in compound Snowdrop te Diani Beach – Kenia (Mombasa) en heeft zicht op de Indische Oceaan.

Het unieke aan onze formule is dat U volledig privé verblijft, met personeel en service (poetsen, bedden opmaken, kokkin, nachtwaker,…).

Op een grondstuk binnen het compound "Snowdrop” bevinden zich 2 woningen met zicht op de witte stranden van de Indische Oceaan. Tussen de 2 woningen ligt het zwembad van 20m lang met zonneterras. Beide woningen samen bieden plaats aan max. 14 personen.

Het eerste huis in Afrikaanse stijl met rieten dak omvat een open (buiten) leefruimte met zetels, een impressionante eettafel voor 14 personen en een bar met koelkast. Daarnaast zijn er ook twee ruime slaapkamers met telkens een 2m breed Afrikaans bed en een en-suite badkamer uitgerust met douche, toilet en lavabo.Via de trap komt men op de bovenverdieping waar zich een groot terras en ook de masterbedroom bevinden met ruime badkamer met toilet, regendouche, bad en dubbele lavabo.Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, satijn katoenen bedlinnen en badlinnen. De ligbedden naast het zwembad zijn voorzien van kussens en handdoeken.

De tweede volledig nieuwe villa in Lamu stijl omvat een open keuken met bar , een eettafel die plaats biedt aan 10 personen, zowel binnen als buiten een loungehoek. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers met elk een en-suite badkamer uitgerust met regendouche en dubbele lavabo. De 2 kamers aan de voorzijde hebben elk een 2m breed bed, de 2 kamers aan de achterzijde hebben elks 2 ruime éénpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, satijn katoenen bedlinnen en badlinnen. De ligbedden naast het zwembad zijn voorzien van kussens en handdoeken.

Onze grond is aan de straatzijde elektrisch omheind en op die manier rechtstreeks verbonden met G4S. Van zonsondergang tot zonsopgang is onze nachtwaker aanwezig, die graag de poort voor U opent bij thuiskomst.

Op het grondstuk bevindt zich ook nog een "staff house” waar de property manager verblijft. Ook een kok en huishoudster behoren tot het vaste personeel. We raden aan om een wagen te huren om u te verplaatsen en inkopen te doen.

U kan vliegen op Mombasa vanuit Brussel, Parijs of Dusseldorf, of u kan ook op Nairobi vliegen om daarna een nationale vlucht naar Mombasa te nemen.