Omgeving

Wij helpen U graag zodat U wordt afgehaald op de luchthaven van Mombasa. Ook voor het huren van een wagen bevelen wij U graag een adresje aan.

Het huis is rustig gelegen op het einde van de straat, parallel met de Indische Oceaan.

Vanuit het huis wandelt u naar het strand langs een zandweg. Langs het strand liggen alle hotels. Voor ons huis is een stuk braakliggend terrein waardoor u zeezicht geniet.

Indien gewenst zal onze kokkin u dagelijks een lijstje maken met de benodigdheden voor het door U gekozen menu. U doet zelf uw dagelijkse shopping in Diani beach shopping centre, bij de "fisherman" in Galu Beach waar U de lekkerste verse vis koopt, bij de lokale beenhouwer in Ukunda koopt u de beste filet. U zal genieten van de omgang met de plaatselijke handelaars.

Wij raden u zeker ook aan een safari te doen. Bij wat te doen vindt u de beste adressen terug. U wordt per jeep naar Tsavo gebracht, of vliegt vanaf Ukunda naar Masai-Mara.

Blijft U liever in de buurt, dan kan u in Shimba Hills olifanten spotten. Of u kan genieten van een avond op de Tamarind Dhow Cruise in Mombasa. Elisabeth van You and Nature laat U en uw gasten afhalen in de namiddag. Na een bezoekje aan Old Mombasa geniet U van een diner met live orkest tijdens een rondvaart op de Dhow. Omstreeks 24u wordt U thuis opnieuw afgezet.

Diani heeft diverse lekkere restaurants (Aniello's, The Cave, Leonardo's,…), gezellige (beach)bars, en een paar tophotels (Leopard Beach, Swahili Hotel,...) die zeker een bezoekje waard zijn.