Huis

Het appartement is gelegen in residentie Mirador Bahia, Babord S-N 123, 03590 Altea-Alicante

Mirador Bahia de Altea

Luxe appartement , opgericht in een moderne, mediterrane bouwstijl, biedt u een onovertroffen zicht op de Middellandse Zee en een ontspannende aanblik op de jachthaven Marina Greenwich Campomanes.

Het volledige appartement, binnen en buiten, heeft een totale oppervlakte van van 275 m2, waarvan 100m2 buitenterras (70% overdekt) en beschikt over drie slaapkamers met dubbel bed, twee badkamers (telkens voorzien van lavabo, bad, toilet en bidet) en een royale eet- en zitkamer. Het appartement heeft een luxueuze afwerking zoals een marmeren vloer, teaken slaapkamermeubels met extra comfortabele matrassen en toppers, met passie voor inrichting gedecoreerd...

Het appartement is volledig uitgerust; airco (warm/koud), flat screen TV, dvd, TV-Vlaanderen, vaatwas, microgolf, koffiezet, wasmachine, … Naast de zeer ruime halfopen keuken, bevindt zich een washok met wasmachine, droogkast, strijkplank en strijkijzer. Het buitenterras is voorzien van een jacuzzi, buitensalon en ligzetels. Alle kamers hebben zeezicht zodat u optimaal kan genieten van het benijdenswaardige microklimaat (300 dagen per jaar meer dan 20 graden warm).

Het appartement beschikt tevens over een overdekte individuele parkeerplaats in een afgesloten garage. De residentie, bestaande uit 24 appartementen (max. 4 hoog) beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en verzorgde groenzones.

Zoals de naam het uitdrukt (mirador = plaats met een uitzonderlijk zicht), geniet Mirador Bahia de Altea vanop zijn ruim en zonnig terras van een ongelooflijk zicht op de baai van Altea.

U kan vliegen op Valencia (130km of 1,5u rijden) of op Alicante (60 km of 45m rijden).