Omgeving

De regio en specifiek 'oud altea' biedt u een waaier van restaurants aan die u zowel internationale als lokale gerechten serveren.

De prestigieuze jachthaven "Marina Greenwich Campomanes" beschikt over 542 ligplaatsen voor boten van 7 tot 50 meter. De haven ligt vlakbij.

De golfclub "Don Cajo" is gelegen op een heuvelflank midden op een groene oase met zicht over de Middellandse Zee en bevindt zich op 5 minuten rijden.

Het oude kunstenaarsdorp Altea heeft een prachtige en verkeersvrije dorpskern. Uniek is het witte centrum in Moorse stijl met op het plein de Virgen del Consuelokerk met zijn typische koepel in blauwe en witte tegels.

Guadelest, de mooiste vestiging van de Costa Blanca, is een in de 11e eeuw door de Moren achter een rotskam gebouwd dorp. Dit dorp is uitsluitend via een voetgangerstunnel te bereiken (45 minuten rijden door het prachtige hinterland met zijn talrijke mispelplantages).

Villajoyosa is een klein vissersdorp waarvan de buitenmuren van de vissershuisjes in diverse felle kleuren zijn geschilderd, zodat de vissers hun dorp vanaf de zee kunnen herkennen (45 minuten rijden).

En nog, de berg Pinos (15 minuten rijden), Valencia (1 uur rijden), waterpretpark Aqualandia (20 minuten rijden), de kalkrots Penon De Ifach te Calpe, 332 meter hoog en 1 km ver in zee (10 minuten rijden), het kasteel van Denia (1 uur rijden via diverse haventjes), waterdierenpark Mundomar (20 minuten rijden). Benidorm ( 20 minuten rijden).