Huis

Dakappartement 8 personen Nieuwpoort.

Het penthouse is gelegen in de Lombardsijdestraat 08/0803 te 8620 Nieuwpoort

Luxe dakappartement van 180 m² met 3 slaapkamers en 3 badkamers in residentie 'Den Oever', gelegen langs de havengeul te Nieuwpoort-Bad.

Heel groot dakterras ( 150 m²) met een schitterend zicht op de vaargeul en de zee. Uniek in Nieuwpoort! Met dubbele garage in het gebouw.

Het appartement is gelegen op de 8ste en de 9de verdieping.

U komt binnen in de grote inkomhall waar zich eveneens een apart toilet bevindt. Op dit verdiep bevinden zich de drie royale slaapkamers. Alle drie de kamers hebben een terras. Kamer 1 heeft een king-size bed (180x200) en een apart stapelbed. De kamer heeft frontaal zicht op zee en vaargeul. Er is een badkamer met lavabo en aparte inloopdouche. Kamer 2 heeft een king-size bed (180x200) en ook frontaal zicht op zee en vaargeul. Er is een aparte badkamer met lavabo, toilet en douchecel. Kamer 3 is de master-bedroom (bed: 180x200) en heeft een aparte badkamer met lavabo en bad. Er is tevens een apart toilet. Deze kamer kijkt uit op de vaargeul en de achterliggende haven.

Vanuit de inkomhall neemt u de trap naar boven waar u in het leefgedeelte komt. Ook hier heeft u vanuit iedere hoek zee- en/of havenzicht.

Er is een open keuken met alle apparatuur die grenst aan de eetplaats. Verder is er een living met zitgedeelte en plasma-tv en B&O muziekinstallatie.

Alle schuiframen geven uit op de riante terrassen in paddock, waar u vanuit de zit- en ligmeubels kan genieten van de zee en de boten.

Het volledige benedenverdiep is in parket, het bovenverdiep in vast tapijt, vandaar geen huisdieren toegelaten.