Huis

Dakappartement 6 personen Sint-Idesbald.

Het appartement is gelegen in gebouw Mies Van Der Rohe, Strandlaan 264, 8670 Sint-Idesbald.

De garages zijn gelegen in gebouw Jean Prouve, Koninklijke Baan 283, 8670 Sint-Idesbald

Betreft een kleinschalige nieuwbouwresidentie van 2010, architect Govaert & Vanhoutte.

De lift brengt u op het vierde verdiep waar de hall u leidt naar de inkom van het penthouse.

Het volledige appartement is in parket.

Centraal in het appartement staat het kookeiland met aanpalend zitgedeelte, hier is ruimte voor 8 personen. De keuken heeft een ingebouwde oven/microgolf, een inductiekookplaat, Senseo enz. Aanpalend is er de gezellige zithoek met flat screen, met leeshoek.

Gezien de hogere plafonds in de living en de grote glaspartijen die uitgeven op het terras wordt er en heel ruim gevoel gecreëerd. Vanop het terras kan men genieten van zeezicht, eenmaal rechts aan de keuken, ook door de winkelstraat tot aan zee en nogmaals links met verzicht op Duinkerke.

Oppervlakte van het appartement is 111,50 m2 en 33,4 m2 terrassen. Op het terras zijn zitmeubelen voorzien alsook 4 ligstoelen.

Er is 1 toilet in de gang die naar de slaapkamers leidt. Daarnaast een badkamer met dubbele lavabo en bad. In de ingebouwde kasten is ook een combi wasmachine/droogkast ondergebracht. In de nachthall bevindt zich nog een aparte douchecel met regendouche. De twee master bedrooms bevinden zich onder het dak. Telkens dubbel bed (160x200) en ingemaakte kasten. De derde slaapkamer bestaat uit een stapelbed "twijfelaar" ", 2 x 140cm breed.

Er is in de hall beneden een bergruimte voorzien voor strandgerief; en er is een dubbele garage ter beschikking in de naburige residentie Jean Prouvé op wandelafstand.