HET HUIS

De inrichting is modern met een strak kookeiland, en toch super authentiek door het behoud van alle originele elementen in de dak & draagconstructie. Alles is met zorg en smaak gekozen, met aandacht voor details.

Het hele gebouw is gekenmerkt door enorme glaspartijen die een uniek zicht geven. De glazen deuren naar de tuin kunnen volledig geopend worden. Het tuingedeelte is 4.000m² groot.

Op de benedenverdieping heeft u een apart toilet, een vestiaire, en een grote open ruimte (100 m²) met kookgedeelte tegen de muur en apart kookeiland met bargedeelte,. Ingebouwde frigolades, inductie-kookplaten, combi oven-steamer en een extra grote oven. (Professionele apparatuur in de keuken)

Centraal op de benedenverdieping is de unieke houten eettafel die plaats biedt tot 14 personen. Daarnaast heeft u een gezellig zithoek met tv.

acoteedo-huis-1

KAMERS

De houten trap brengt u naar boven waar in totaal 3 slaapkamers zijn.

De eerste slaapkamer kamer op de voute met eigen badkamer (lavabo, toilet en douche) en heeft een prachtig verzicht op de velden.

Nog 3 trappen hoger bevinden zich 2 overige kamers waarvan 1 op de mezzanine met zicht op zowel de benedenverdieping als de omliggende velden. Het andere bed bevindt zich nog 6 treden hoger onder het dak. Voor deze 2 slaapkamers is er een gezamenlijke badkamer met lavabo, toilet en douche.